Een feestje in je brievenbus • Verzenddagen woensdag en zaterdag • Gratis verzending vanaf €30

Logo ontwerp

Een logo moet bij je passen zoals je lievelingstrui dat doet! Het straalt precies uit wat jij wil betekenen met jouw bedrijf, social media account of vereniging. Spreekt mijn letteringstijl jou aan? Dan kunnen we altijd eens bellen om te kijken of ik jouw wensen in een logo ontwerp kan vangen. Na dit gesprek breng ik een offerte uit en na akkoord ga ik voor je aan de slag.

Mijn werkwijze

Ik ontwerp de logo’s in de meeste gevallen op mijn iPad. Hiermee kan ik helemaal los gaan met handletteren, maar wel op een digitale manier. Je ontvangt minimaal 2 unieke schetsen, waarvan er één wordt uitgewerkt. Je kunt twee keer al je feedback aan me geven, die ik vervolgens verwerk. Ik zal wel altijd eerlijk naar je zijn. Als ik denk dat iets niet passend is, geef ik je dit aan. Mijn manier van werken is eerlijk, enthousiast en toegankelijk.

Wat krijg je van mij?

Bedenk altijd waar je het logo voor wil gaan inzetten. Natuurlijk ben ik er voor om met je mee te denken. Ik lever het definitieve logo aan in de door jouw gewenste bestandsformaten.

Als leuk extraatje lever ik jouw logo aan als profielfoto voor facebook, instagram en linkedin. Mooi om jouw kakelverse logo meteen overal te laten opduiken, toch?!

Wat is de prijs?

Een logo ontwerp is een intensief traject wat we samen doorlopen. Ik wil dat je er helemaal blij van wordt. Vandaar dat ik altijd goed luister naar jouw wensen, je schetsen aanlever en twee feedbackrondes aanbiedt. Ik maak een logo vanaf € 200.

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Zo kan ik je adviseren over een kleurenpalet en fonts voor je media uitingen. Het maken van een visitekaartje of flyer behoort ook tot de opties. Laat me vooral weten waar je aan denkt, dan komen we samen vast een eind! Deze maatwerkvragen neem ik voor je mee in mijn vrijblijvende offerte.

 

logo ontwerp
logo ontwerp

Wil jij zo’n uniek logo? Laat hieronder even weten op welk nummer ik jou mag bellen!

Hilde van Prullemupke ontwierp een paar maanden geleden mijn logo voor mijn webshop en mijn visitekaartjes…met enkel de woorden lief maar stoer en iets wat bij mijn collectie past, maakte ze een eerste ontwerp wat al direct super tof was. Na wat aanpassingen qua kleur en vorm was het logo direct wat ik voor ogen had. Hilde is een topper, die met je meedenkt en enthousiast aan de slag gaat. Ze kan ik haar logo ontwerp de look en feel van jouw bedrijf perfect terug laten komen! Keep up the good work Hilde!

Helga

madebytwinkle.nl