Een feestje in je brievenbus • Verzenddagen woensdag en zaterdag • Gratis verzending vanaf €30

Poster op maat

Ben jij op zoek naar een orgineel cadeau…dan is een poster op maat iets voor jou.

Hoe komen we samen tot een mooi resultaat?

Jij kent het feestnummer het allerbeste! Om een persoonlijk cadeau te maken heb ik van jou een aantal steekwoorden nodig. Denk hierbij aan namen, belangrijke data, gebeurtenissen, quotes, favoriete hobby’s, vakantielanden of songteksten. Ik verwerk al deze woorden vervolgens in een uniek ontwerp.

Mijn werkwijze

Ik begin altijd met een potloodschets. Als ik alle steekwoorden heb verwerkt, stuur ik je het ontwerp digitaal toe. Je krijgt dan een eerste indruk van de poster. Uiteraard kun je dan wijzigingen en wensen aan mij doorgeven. Ik pas de schets vervolgens aan en stuur je deze dan nog een keer digitaal toe. Op deze tweede versie van het ontwerp kunnen nog een laatste keer wijzigingen worden doorgegeven. Na jouw akkoord ga ik aan de slag met het uitwerken van jouw poster. Dit kan op twee manieren. Ik werk de poster uit met pen en papier en stuur je een uniek exemplaar toe óf je kiest voor een digitaal bestand. Je krijgt het ontwerp dan als PDF toegestuurd en kunt vervolgens zelf bepalen hoe en hoevaak je het afdrukt.

Bestel ruim op tijd

Om haastige spoed en teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat je op tijd bij mij bestelt. In een poster gaan al snel uren werk zitten en deze tijd wil ik er ook echt voor nemen om samen tot een prachtig resultaat te komen. Denk aan een levertijd van maximaal 3 weken.

Prijzen

Hieronder vind je de prijzen voor de posters op maat. Afwijkende maten of kleuren kunnen ook, hiervoor is de prijs op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesse in een poster op maat? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

   Poster a5

€ 35,00

inclusief 2 correctierondes

Zwart geletterd op wit papier

inclusief verzenden

óf

PDF bestand met jouw ontwerp

Poster a4

€ 50,00

inclusief 2 correctierondes

Zwart geletterd op wit papier

inclusief verzenden

óf

PDF bestand met jouw ontwerp

Poster a3

€ 65,00

inclusief 2 correctierondes

Zwart geletterd op wit papier

inclusief verzenden

óf

PDF bestand met jouw ontwerp

Persoonlijke gevoelens sierlijk verwoorden? Dan moet je bij Prullemupke zijn! Al een paar keer heeft ze voor mij iets dierbaars gemaakt op papier.

Loes