Een feestje in je brievenbus • Verzenddagen woensdag en zaterdag • Gratis verzending vanaf €30

Kinderfeestjes

Helaas is het door het Corona virus voor mij niet mogelijk om de persoonlijke aandacht te geven tijdens een workshop. Heb je interesse? Lees zeker verder, maar houd er rekening mee dat ik op korte termijn geen workshop kan geven. Liefs Hilde

Handlettering alleen voor volwassenen? Echt niet! Je maakt helemaal de blits met een workshop handlettering tijdens jouw feestje!

Tijdens de workshop leer je de basis van het handletteren en geef ik je allerlei tips en trucs om tot een mooie poster of kaart te komen. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Uit ervaring weet ik dat het fijn is om halverwege even te pauzeren. Zodat alle deelnemers even hun energie kwijt kunnen!

Alle kinderen krijgen een eigen goodiebag om thuis verder te oefenen met alles wat ze geleerd hebben. De jarige job verdient natuurlijk de hoofdrol tijdens zijn of haar feest en krijgt naast de goodiebag een mooi persoonlijk cadeau van mij.

…en voor alle papa’s en mama’s die het stiekem ook leuk vinden…jullie mogen gerust mee doen.

Lijkt het je leuk om tijdens jouw feestje een workshop te volgen? Neen dan snel contact met me op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende datum!

Kinderfeestje

Datum: in overleg

Duur: ongeveer 2,5 uur

Kosten: €120 voor 6 kinderen (iedere extra deelnemer + € 15)

jij regelt de locatie en iets te drinken, ik zorg voor de rest!

Alle kinderen ontvangen een goodiebag vol met leuks en voor de jarige neem ik een persoonlijk cadeautje mee.

Reiskosten: de eerste 20 km zijn voor mijn rekening, voor de extra kilometers reken ik € 0,39 per kilometer

Ja zo’n kinderfeestje wil ik ook! Laat hieronder je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.

Ik wil je bedanken voor de ontzettende leuke workshop handlettering die je gegeven hebt! De meiden vonden je uitleg en begeleiding erg leuk en zeer leerzaam! En iedereen deed geconcentreerd mee met de workshop. En dat je voor iedereen een eigen pakketje samen had gesteld en ze het ook nog eens mee naar huis mochten nemen in een tasje waar de eigen naam op stond, was helemaal een grote verassing! Hilde bedankt!

Nancy

Mijn dochter van 12 jaar wilde graag leren handletteren. Een super leuk idee, dus heb ik Hilde gevraagd of zij mijn dochter en een paar vriendinnetjes de beginselen van handletteren wilde leren. En wat was het een leuke middag. Met een goed gevulde goodiebag kwam Hilde bij ons binnen om de meiden wegwijs te maken!! Gave creaties zijn geboren en tot op heden zijn de meiden er nog dagelijks mee bezig!!! Hide, nogmaals dankjewel…zeker namens de meiden.

Cyrille