Een feestje in je brievenbus • Verzenddagen woensdag en zaterdag • Gratis verzending vanaf €30

Workshop handlettering

Helaas is het door het Corona virus voor mij niet mogelijk om de persoonlijke aandacht te geven tijdens een workshop. Heb je interesse? Lees zeker verder, maar houd er rekening mee dat ik op korte termijn geen workshop kan geven. Liefs Hilde

Handlettering is helemaal hip, je komt het op steeds meer plaatsen tegen! Met handlettering kun je allerlei kanten op, je kunt bijvoorbeeld iemand verassen met een eigen getekend kaartje of poster. Vaak is handlettering ook de basis voor een mooie raamtekening of krijtbordtekening. Kortom 101 mogelijkheden!

Tijdens de workshop “handletteren met Prullemupke” leer ik je de basis van het letteren. Ik leg je eerst, met een flinke dosis enthousiasme, een aantal basisregels uit. Als je daarna zelf creatief aan de slag gaat, kun je ze verbreken! Deze workshop is ideaal voor een familie- of vriendenuitje, maar ook als invulling voor een babyshower of vrijgezellenfeest. Uiteraard kan dan alles in het thema “baby of trouwen”!

Ik werk het liefst in kleine groepen (minimaal 6 en maximaal 12 personen), zodat ik iedereen voldoende aandacht, tips en trucs kan geven.

Op het einde van de middag ga je naar huis met

  • een zelfgemaakte kaart of miniposter
  • een naslagboekje
  • een fijne goodiebag waarmee je thuis verder kunt
  • misschien wel een nieuwe hobby (…want let op het werkt erg verslavend)
handlettering workshop met high tea bij Rasberry Maxx

Workshop handlettering bij Hof van Schoor

Datum: houd mijn website en social media in de gaten voor de nieuwste data.

Duur: ongeveer 3 uur

Kosten: € 52,50 per persoon

De workshop is inclusief een heerlijke high tea van Hof van Schoor in Nederweert.

Neem zeker even een kijkje op de website van Hof van Schoor.

Workshop handlettering

Datum: in overleg

Duur: ongeveer 3 uur

Kosten: € 40,00 per persoon

Minimaal 6 deelnemers en maximaal 12 deelnemers.

Jij regelt de locatie en iets te drinken, ik zorg voor de rest!

Reiskosten: de eerste 20 km zijn voor mijn rekening, voor de extra kilometers reken ik €0,39 per kilometer.

Aanmelden of meer informatie? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.

‘Het geheim van handletteren leren, of in ieder geval een klein inkijkje in die leuke hobby…’, dat wilden we met een aantal collega’s. Daarom besloten we workshops te volgen via Prullemupke. In 3 avonden tijd leerden we de beginselen kennen en het was geweldig!! Hilde is een geweldig enthousiaste meid en weet door haar spontaniteit iedereen te motiveren en te stimuleren. Wat we dachten zelf nooit te kunnen, bleek toch mogelijk. We waren apetrots op onze resultaten. En…buiten dat: wat hebben we gelachen samen! Top avonden! Een aanrader.

Jolanda

“Omarm de imperfectie!” Zoiets heb jij ook tijdens de workshop gezegd. Dat je gerust mag zien dat het handgemaakt is en dat helpt echt! Ik had vaak dat ik dan maar stopte omdat het niet lukte zoals ik wilde, maar ook dat is niet erg. Wat ik trouwens ook een goede vond is dat je de letters tekent in plaats van te schrijven. 

Het is alweer even geleden dat de workshop was, maar deze handige tips zijn me wel bijgebleven en maken het ook stukken leuker om creatief bezig te zijn.

Lea