Een feestje in je brievenbus • Binnen 2 werkdagen verzonden • Gratis verzending vanaf €30

Gratis Printables

Op deze pagina vind je allerlei gratis printables. Dit betekent dat je ze gratis kunt downloaden en gebruiken voor niet commercieel gebruik. Mocht je mijn prints gebruiken en delen op social media dan vind ik het super tof als je mij tagt @prullemupke of de #prullmupkegratisprintable gebruikt.

Heb je een idee voor een printable? stuur me gerust een mail naar hilde@prullemupke.nl. Een paar keer per jaar kies ik een idee uit en voeg het hier toe!

Veel plezier ermee!

Printable vriendenboekje printable

Het einde van het schooljaar is in zicht. Wil jij samen met jouw klasgenoten een leuk cadeau aanbieden aan jouw juf of meester? Print dan deze gratis printable een aantal keer uit. Vul allemaal het vriendenboekje in. Verzamel alles en bind het in of stop het in een leuk mapje. Zeker weten een mooie herinnering!

Gebruik je de print en deel je hem op social media? Gebruik dan de #vriendenboekjevanprullemupke. Het zou super tof zijn om alle creaties zo bij elkaar te kunnen zien!

Veel plezier ermee! Liefs Hilde 

Deze print is ontworpen aan het begin van de Corona crisis. Hij is inmiddels al meer dan 2000 keer gedownload en hangt op nog veel meer plekken. Je kunt hem printen en ophangen, maar je kunt hem ook gebruiken als raamtekensjabloon. Printen, opplakken en overtrekken maar!?