Een feestje in je brievenbus • Verzenddagen woensdag en zaterdag • Gratis verzending vanaf €30

Gratis Printables

Op deze pagina vind je allerlei gratis printables. Dit betekent dat je ze gratis kunt downloaden en gebruiken voor niet commercieel gebruik. Mocht je mijn prints gebruiken en delen op social media dan vind ik het super tof als je mij tagt @prullemupke of de #prullmupkegratisprintable gebruikt.

Heb je een idee voor een printable? stuur me gerust een mail naar hilde@prullemupke.nl. Een paar keer per jaar kies ik een idee uit en voeg het hier toe!

Veel plezier ermee!

Rapport voor de juf

Meijel viert vastelaovend!

We hebben dit jaar een te gekke prins in het dorp: Erwin de eerste! En laat dat ook nog eens Prullemupke’s buurman zijn.

Als het weer een beetje mee zit, zet ik deze morgen op onze raam. Wie in Meijel doet er mee? Het enige wat je nodig hebt is papier en een printer, wat plakband en een krijtstift.

Wil je de spreuk flink uitvergroten, download dan de PNG versie. Ga naar de pagina www.blockposters.com. Upload daar het bestand en kies hoe groot je hem wil hebben. Printen maar, aan elkaar plakken en dan tekenen maar. Ik plak het papier altijd aan de buitenkant van de raam, met de tekst richting straat. Trek hem vervolgens aan de binnenkant over met een krijtstift. Easy peasy!

Wie doet er mee? 

Rapport voor de juf

Rapport voor meester of juf

Wat een gek schooljaar was dit weer! Laten we het lekker vrolijk afsluiten met een rapport voor de juf of meester. Je kunt het je kind laten invullen en op de laatste schooldag aan de juf of de meester geven.

Nog toffer is het als de hele klas het invult, alles verzamelen en inbinden en klaar is Kees!

Gebruik je deze printable dan vind ik het super leuk als je me op social media tagt @prullemupke of de #prullemupkegratisprintable gebruikt.

Laten we alle juffen en meesters lekker in het zonnetje zetten!

 

Samen sterk poster

Deze print is ontworpen aan het begin van de Corona crisis. Hij is inmiddels al meer dan 2000 keer gedownload en hangt op nog veel meer plekken. Je kunt hem printen en ophangen, maar je kunt hem ook gebruiken als raamtekensjabloon. Printen, opplakken en overtrekken maar!?

Printable vriendenboekje printable

Vriendenboekje meester of juf

Het einde van het schooljaar is in zicht. Wil jij samen met jouw klasgenoten een leuk cadeau aanbieden aan jouw juf of meester? Print dan deze gratis printable een aantal keer uit. Vul allemaal het vriendenboekje in. Verzamel alles en bind het in of stop het in een leuk mapje. Zeker weten een mooie herinnering!

Gebruik je de print en deel je hem op social media? Gebruik dan de #vriendenboekjevanprullemupke. Het zou super tof zijn om alle creaties zo bij elkaar te kunnen zien!

Veel plezier ermee! Liefs Hilde