Een feestje in je brievenbus • Verzenddagen woensdag en zaterdag • Gratis verzending vanaf €30

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn kleine vrolijke stuk internet! Mijn naam is Hilde Stoffels ik woon samen met Stan en mijn 3 meiden in Meijel.

Als kind was ik altijd al in de weer met met mijn pennen, stiften en stapels papier! Mijn creativiteit is tijdens mijn studies, waaronder Facility Management naar de achtergrond geschoven. Sinds een aantal jaar is het gelukkig weer helemaal terug. Ik zit liever aan tafel wat te “knommelen”, zoals wij dat hier in Limburg zeggen, dan dat ik op de bank zit. Creativiteit is voor mijn pure ontspanning. Beginnen zonder te weten waar iets eindigt, heerlijk!

In 2016 heb ik handlettering ontdekt en sindsdien schrijf en teken ik op alles wat ik tegenkom! Van raam tot papier, van muur tot glazen fles. Niets is meer veilig. Vanaf januari 2019 geef ik workshops. Hier komen twee passies van mij samen; het creatieve aan de ene kant en het enthousiasmeren aan de andere kant. Het is super om bij iedereen zijn (maar meestal haar) creatieve vlammetje aan te wakkeren.

Mijn eigen kaarten- en postercollectie is een droom die uitkomt. Met heel veel liefde en geduld ontwerp ik de kaarten in mijn eigen “bubble”. Als de postbode vervolgens de gedrukte versies bij me aflevert maakt mijn hart een sprongetje. 

Naast mijn eigen collecties kun je bij mij ook terecht voor een ontwerp op maat. Ik combineer daarbij handlettering met grafisch ontwerp. Ik werk daarbij op de traditionele manier, met pen en papier, maar ook digitaal op mijn iPad. Op deze manier is vanalles mogelijk en probeer ik aan ieders wensen tegemoet te komen, maar wel altijd met de duidelijke Prullemupke stijl.

In 2021 heb ik een opleiding grafisch ontwerp gevolgd. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open. sindsdien ben ik niet meer alleen met pen, papier en iPad in de weer, maar biedt mijn computer nog een groter palet aan mogelijkheden. Met veel enthousiasme ga ik dan ook aan de slag met allerlei ontwerpklussen. 

Het lijkt me super om jou een keer te ontmoeten? Online of offline! Heb je vragen aan mij? Laat het me zeker even weten, ik beantwoord ze graag.

Liefs Hilde

Prullemupke Hilde handlettering

Kennismaken? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.