Een feestje in je brievenbus • Verzenddagen woensdag en zaterdag • Gratis verzending vanaf €30

Mijn eigen wall of fame

De afgelopen jaren heb ik allerlei letteringen in opdracht mogen maken. Van een klein kaartje tot een mega krijttekening. In elke opdracht die ik krijg en elke workshop die ik geef stop ik al mijn passie voor letters. Hieronder laat ik met trots een aantal resultaten zien van opdrachten waaraan ik heb mogen werken. 

Krijtbord handlettering

Grote krijtbordtekening

Trap op, trap af…dat was mijn workout van de warme dag toen ik deze lettering van ruim 4 meter breed mocht maken bij Raspberry Maxx in Meijel. Rasberry Maxx is een prachtige frambozenkweker, winkel en lunchroom. Inmiddels iets kleiner qua opzet, maar nog zeker meer dan het bezoeken waard.

Elk kinderfeestje is bijzonder

Kinderen zijn super creatief en gaan meestal gewoon lekker aan de slag. Geen twijfel of onzekerheid. Heerlijk toch! Kinderfeestjes zijn letterlijk feestjes voor mij op te doen. Met veel energie, geduld en plezier breng ik de kinderen de beginselen van het letteren bij.

Auke en haar vriendinnen hadden een handletterfeestje. Ongelofelijk hoe geconcentreerd en gedreven ze allemaal aan de slag gingen.

 

 

Fijne samenwerking met Edding

Voor Edding heb ik deze raamtekening ontworpen. Edding heeft onder andere fijne krijtstiften in hun assortiment. Op hun website bieden zijn allerlei mooie gratis sjablonen aan waar iedereen mee aan de slag kan. Na onze kennismaking door mijn “SamenSterk” poster heb ik deze lettering mogen maken.